Vælg kundetype

Vælg om du vil handle som privat eller erhverv.

Handelsbetingelser for SARTORVET.COM

 

 

HOVEDKONTOR DISTRIBUTION

Sartorvet.com

Broenge 11 · 2635 Ishøj

Tlf: 70228047

e-mail: info@sartorvet.com

web: http://www.sartorvet.com

ApS · CVR-nummer: 39758814

 

ÅBNINGSTIDER PÅ TELEFONEN:

Mandag til fredag 9.00 –13.00

Du kan handle på følgende måder:

 

 1. Bestille via vores hjemmeside  
 2. Send os en e-mail på

Køber du til privatforbrug er alle priser på Sartorvet.com er inklusiv moms, afgifter, told mm. Handler du som firma, vil dit køb blive vist med separat momsberegning på .

 

Du kan altid foretage ændringer vedrørende din levering. Kontakt os på telefon, e-mail eller ved at logge ind på vores hjemmeside under kundeservice og "mine abonnementer". Deadline for ændringer afhænger af din leveringsdag:

 

 1. Ringe på telefon 70228047

 2. Sende en mail til info@sartorvet.com 

   

  VIL DU STOPPE ELLER ÆNDRE DIT ABONNEMENT

  Abonnementet forsætter uden ændringer, til vi modtager din udmeldelse eller ændring.

  Du kan opsige og ændre dit abonnement senest 2 hverdage pr. mail inden kl.13.30, og telefonisk inden kl. 13 før den ventede levering.

  Du kan ringe, sende en e-mail (vær her opmærksom på at din mail først er registreret når vi vender tilbage med en melding herom), skrive et brev til vores hovedkontor i Tåstrup (se adressen først i forretningsbetingelserne) eller selv via "mine abonnementer" i kundeservice foretage ændringerne.

   

  Betaling ved køb af firmavarer sker via elektronisk faktura ( PDF) på e-mail hver den 1. i måneden for den efterfølgende måned. Her få du tilsendt en elektronisk printbar faktura med girokort til indbetaling. Vi gør dog opmærksom på, at med denne form for betaling pålægges et fakturagebyr på kr. 8,00.

  Du er selv ansvarlig som kunde for at vi har den korrekte e-mail adresse.

  Du skal have installeret Acrobat reader for at kunne modtage den elektroniske faktura. Du kan downloade programmet gratis via et link til Adobe.

   

  Det er gratis at betale med dankort - Du betaler direkte med dit kort, efter du har udvalgt de ønskede varer på Sartorvet.com - Beløbet vil ikke blive trukket førend vi har leveret varen samt fået evt. returemballage retur. Kvitteringen kan udskrives med det samme. Virksomheder faktureres 1 måned forud og efterfaktureres herefter for pantkasser.

  Alle Dankort data bliver krypteret med SSL (Secure Socket Layer) og kan KUN læses af PBS hvilket gør det sikkert at handle med kort genne Sartorvet.com. Du har ingen selvrisiko hvis dit kort bliver misbrugt i en Internet butik der benytter SSL.

   

   • Betaler du via Dankort får du en kvittering med det samme. Denne kvittering kan du kan printe ud og gemme.

  Betaler du via faktura vil du enten få en elektronisk eller en papir faktura tilsendt. Kvittering for betaling heraf sker hos det pengeinstitut eller netbank du vælger skal foretage betalingen af fakturaen.

 3.  

  LEVERING
  Vi leverer fra klokken 7,00 og frem til klokken ca. 15.
  Vi leverer udvalgte over hele Danmark med GLS ( ingen køle varer ) Privatlevering leveres til nærmeste GLS pakkeshop, Erhverv leveres til Virksomheden GLS Erhverslevering
  I Storkøbenhavn leveres med vores egne biler
  Leveringen pålægges fragt pr. kasse (ca. 20 kg)
  Der kan bestilles levering på palle ( ingen opbæring )

 4. ADGANG
  Hvis du bor i en aflåst opgang, kan du sende os en nøgle til opgangen, hvis du ikke er hjemme. Vi kan levere umiddelbart lige efter vi modtager din nøgle, hvis vi har den senest en hverdag inden forventet leveringsdag.
  Sæt nøglen fast i et stykke pap, skriv navn og telefonnummer på den og send den til os, i en lukket kuvert.

 5. FORTRYDELSESRET

  Du kan fortryde køb af varer, der IKKE er levnedsmidler.

  Du må gerne pakke varen ud, men værdien af varen må ikke forringes.

  Hvis du fortryder dit køb ( ikke gældende levnedsmidler), skal du sende varen til vores hovedkontor i Valby, senest 14 dage efter du har modtaget den.

  Du skal selv betale for returforsendelsen af varen.

  Når vi har kontrolleret at varen er i fin stand, returnerer vi din købsudgift. Vi tillader os at kontakte dig for at høre, hvorfor du ønskede at returnere den pågældende vare.

   

  Du har lov til at klage over fejl og/ eller mangler på en vare i op til 2 år efter du har
  købt den ( IKKE gældende for fødevarer eller blomster). Det forudsætter dog, at det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. Du skal sende varen til os på vores hovedkontor i Ishøj, og du må meget gerne skrive dit kundenummer og hvad du mener der er galt med varen, i et vedlagt følgebrev.

  Hvis der er tale om fødevarer eller blomster, er vores reklamationsfrist 3 dage efter leveringstidspunkt. Så skulle du mod al forventning opleve, at der mangler varer eller at kvaliteten ikke er i orden, så kontakt os hurtigst muligt inden 3 dage på telefon eller pr. e-mail. Tlf. 70228047, info@sartorvet.com

  Vi trækker naturligvis prisen fra på det pågældende produktet.

 6. Emballage

  Vi har 3 typer kasser Pap, træ og flamingo kasser som der er gebyr på kr. 5,00 pr kasse
  Hvis det under pakningen af de bestilte varer viser sig, at der er behov for flere kasser vil disse efterfølgende blive pålagt fakturaen.

 7. Pant
  Vores egne chauffører tager gerne flasker og dåser retur. Vi tager 20 % i håndteringsgebyr

  Betingelser for returret
  Kun flasker/dåser der er ikke er beskadige
  Kun flasker eller dåser i gennemsigtige plastikpose
  At der påsat en seddel med navn og indhold på posen
 8. UDSOLGTE VARER

  Vi tager forbehold for udsolgte varer.
  I abonnementskasserne vil der forekomme erstatningsvarer hvis en artikel må udgå fra sortimentet.
  Ved løsvare bestillinger kan der forekomme en erstatningsvare med leveringen.

  PERSONDATA POLITIKVi bruger cookies for, at vi kan genkende dig og lade dig bevæge dig rundt på sitet for at se dine varer til levering, uden at du skal logge på. Du kan altid slette disse cookies fra din computers hukommelse.

  Vi bruger logstatistik-software, men vi kan ikke følge din specifikke færden rundt. Vi bruger det udelukkende for at se tendenser i hvordan vores hjemmeside bruges, så vi hele tiden kan udvikle og gøre den bedre for dig som kunde.

   

  For, at vi kan levere varer til dig, skal vi vide disse ting om dig:

  Navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

  Derudover registrerer vi, når du får ændret abonnement, har meldt ferie, bestilt varer eller på anden måde ændrer dine vaner vedrørende din leverance. Det gør vi udelukkende for at kunne yde dig den bedste service og i mødekomme dine behov.

  Vi gemmer alle disse oplysninger i 5 år og så sletter vi dem. Mens vi har dem liggende, har de fleste af Sartorvet.com´s ansatte adgang til dine oplysninger og de ligger ikke krypterede.

  Vi registrerer IKKE personfølsomme oplysninger om dig.

  Vi giver IKKE dine oplysninger videre til tredjemand.

  Når du sender oplysninger til os via websitet, sker dette via ukrypterede forbindelser. Kun når du betaler online med betalingskort, sker dette via en krypteret forbindelse (SSL kryptering).

  Som kunde hos Sartorvet.com Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sartorvet.com via e-mail: info@sartorvet.com

    Du kan vælge at modtage vores nyhedsmail ( e-mail reklame og oplysnings meddelelse). Nyhedsmailen indeholder nyheder om os og om vores produkter, relevante tilbud mm. Den sendes efter varieret frekvens.

  Du skal selv vælge nyhedsmailen til, og du kan til hver en tid vælge den fra igen enten ved at klikke på framelde linket i selve mailen, eller ved at logge dig på hjemmesiden og klikke på indstillinger. Du kan selvfølgelig også sende os en frameldelse via mail på

    Download nu.

 9. Øvrige website fra sartorvet.com Nøddebutikken.dk og frugtmanden.com som handler med nødder,tørret frugt og krydderier  - Firmafrugt og frugtkurve

Søg og find

Chateau Robin 2018 Bordeaux
Pris: 69,95
Hakket Oksekød 2,5 kg 16-20 %
Pris: 149,95
Codici Masserie Primitivo
Pris: 69,95
Clementiner Str. 82
Pris: 5,00
se ugens tilbud
Kundekonto
 
 
 
Opret dig her!
 
Kundekonto
  
Dankortbetaling
Betalingskort