Vælg kundetype

Vælg om du vil handle som privat eller erhverv.


Leverandører hos Sartorvet.com

Leverandør til Bagertorvet

Brød er og skal være en relevant del i den daglige kost- sammensætning. Vores bagermester har rigtig rustikt håndbværksbrød bag disken. Brøden er langtidshævet og bagt i sten ovn.

Skal man fristes af syndens sødetand har vi også vellavede kager af høj kvalitet og nydelses procent .
 
SarTorvet.com har allieret sig med nogle af de bedste når det drejer sig om bagerprodukter.

BagerTorvets Brød leveres i samarbejde med Bager Sofus som kun bagen med Økologisk mel fra Danmark.

 


Leverandør til Blomstertorvet

Blomster fra sartorvet.com er indkøbt med erfaring og indsigt i handel og levering af blomster i topkvalitet fra hele verdenen.

Alle buketter er bundet af dygtige og professionelle blomsterbindere med blomster fra så vidt muligt Danmark eller andre lande med høj blomsteravls kvalitet, gerne Holland, Italien eller Afrika.
De blomster der bliver indkøbt og bundet, er blomster dyrket uden et stort forbrug af sprøjtegifte, kemikalier og væksthormoner, da det er skadeligt for såvel den, der står med blomsten i hånden, miljøet og for selve blomstens udtryk da farven, stænglen og bladene vil tage nævneværdig karakter af den voldsomme behandling.

Buketten fra Sartorvet.com er en buket bundet med omtanke, dygtighed og kvalitetsblomster.


Leverandør til Grønttorvet og Firmafrugt

Sartou-frugt holder til i store moderne faciliteter midt i hjertet af Københavns Grønttorv, hvor der døgnet rundt modtages friske varer fra alle verdens lande.

Kvaliteten er altafgørende og der forhandles kun varer af den bedste og friskeste kvalitet. Professionelle indkøbere sikrer, at der efterkommes disse krav.
Varerne er ikke økologiske, men der bliver lagt vægt på, at det er kontrollerede produkter, der opfylder de gældende fødevarekrav og standarter vi har i Danmark.

Alt grønt og frugt opbevares på store kølerum med de rettet temperaturer for optimal holdbarhed og smagsbevaring.

Sartorvet.com leverer frugt og grønt i samarbejde med Sartou-frugt
ApS


Leverandør til Kolonialtorvet

Varerne på Kolonialtorvet kommer fra et bredt udsnit af leverandører. 
Fælles for dem alle er, at de ønsker en prima vare leveret til kunden.

Om det er vand, ost, mælk, pølser eller øl vil udvalget være et spejlbilledet af de ønsker og behov vi møder som indkøbere for kunderne på Sartorvet.com.

Leverandør til Vintorvet

Fine noter og bouqueter På vintorvet frister vi med gode tilbud og faste lave priser. Vores sortiment skal vække den erfarne såvel som den uerfarne vinkøbers nysgerrighed og give inspiration til at udvide vinhorisonterne både til fest og i hverdagen.

Opleve eksperimenterende vine side om side med de mere traditionelle. Smagspanelet vil spænde fra den enkle sarte note til den kraftfulde og markante. Druer og lande er valgt efter omtanke og ekspertise fra vores leverandører.

Alle vine på vintorvet har en udførlig beskrivelse, anmeldelse og bedømmelse. Vi har sat vin-næsen op efter at leverer inspirerende vine og prisdygtige vinoplevelser til alle vin elskere.

Vin fra SarTorvet.com sker i samarbejde med ViniPortugal A/S


Søg og find

Chateau Robin 2018 Bordeaux
Pris: 69,95
Hakket Oksekød 2,5 kg 16-20 %
Pris: 149,95
Codici Masserie Primitivo
Pris: 69,95
Clementiner Str. 82
Pris: 5,00
se ugens tilbud
Kundekonto
 
 
 
Opret dig her!
 
Kundekonto
  
Dankortbetaling
Betalingskort